woensdag 29 februari 2012

Sabine Hagedoren en Indra Dewitte De Zevende Dag 10 mei 2009

Weervrouw Sabine Hagedoren bij De Zevende Dag presentatrice Indra Dewitte op visite voor het weerbericht van 10 mei 2009.Indra Dewitte (Leuven, 9 augustus 1972) is journaliste bij de VRT.

Indra Dewitte studeerde Germaanse in Gent en haalde een master in Münster (Duitsland). Na haar studies werkte ze een tijdje bij een klein productiehuis voor televisie (dat meewerkte aan de documentaire Abo, een vrouw in Congo). In 1998 ging ze op de nieuwsdienst van VTM werken. Ze begon er als journaliste wanneer de commerciële radio’s Topradio en Q-music met nieuws beginnen en VTM met een ochtendjournaal. In 2000 stapte ze over naar de VRT en ging voor Koppen werken als reporter en presentator. Drie jaar later stapte Dewitte over naar Terzake en sinds september 2007 presenteert ze De Zevende Dag met Alain Coninx, en maakt vaak het weerpraatje met Sabine Hagedoren. Sinds 2008 staat ze zelf in voor het grootste deel van de presentatie.

Indra Dewitte is gehuwd, woont in de buurt van Genk en heeft een dochter. Haar vader is Harrie Dewitte, gemeenteraadslid voor de PVDA in Genk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten